post

Vážená paní Knödlová, vážení členové ZO ČSV Frýdek-Místek,
touto cestou bychom Vám jménem výkonného výboru a celé České apiterapeutické společnosti chtěli velice poděkovat za spolupráci, která proběhla v uplynulém víkendu.

Akce 2.apiterapeutický den s názvem "Zacíleno na Terč(e)" byla nad očekávání příjemná a povzbuzující, a to právě díky Vám.

Děkujeme za možnost spolupořádání takovéto akce a poskytnutí k těmto účelům právě prostor Vašeho školicího střediska. Prostředí je to nádherné a díky tomu, že jsme ho mohli využít, se o něm mohli dověděli i lidé, kteří třeba zatím neměli ani tušení, že takové místo existuje. Atmosféra místa je úžasná, a tomu odpovídala i atmosféra a naladění lidí v sále. Možnostmi, organizací, poskytnutými službami jsme nadšení a už nyní se těšíme na spolupráci další.

Věříme, že smlouva, mezi námi uzavřená nám přinese do budoucna ještě mnoho a mnoho společných pozitivních zážitků.

Děkujeme všem zúčastněným (vedení, kuchyni, obsluze, pomocníkům....), kteří se zasloužili o to, že lidé, kteří se na tento den dostali, na něj jen tak - v pozitiním slova smyslu - nezapomenou!"